Stránky PROJECT 52 ... ROK 2015

Why Not? p.h.o.t.o.

Moje fotka
"What uses having a great depth of field, if there is not an adequate depth of feeling?" W. Eugene Smith

pátek 16. listopadu 2012

Slečna Bezzubka

Tak už je to skoro dva týdny, co vypadl první zoubek i naší malé slečně... Dneska už jí chybí dva... Ale před 14 dny to byl jen ten jeden. A protože si chceme všechny tyhle okamžiky uchovat, museli jsme ten její malý krůček k tomu, stát se velkou holkou, vyfotografovat.
V klidu jsme snědli pozdní oběd, oblékli se a vyrazili k lesu... a během pěti minut byla skoro tma. Né, že bych nevěděla, že už je podzim a dny se zkracují, ale tohle nás stejně nějak zaskočilo. Sluníčko zašlo za kopec a bylo po něm :-) 
A tak jsme vyfotili jen těch pár zašuměných fotek, nasbírali všechny větve v okolí, děti vytahaly ze země většinu uschlých kmínků kolem a postavili jsme domeček pro pár skřítků, aby se měli v zimě kam schovat... Takže ten náš výlet, měl alespoň nějaký smysl... Ale příště určitě vyrazíme dřív :-)




Dárek od zoubkové víly




"Už můžu jít stavět, mami?"


A pan B. se do focení hrnul sám. Místo po prvním vypadnutém zoubku už má téměř plné, ale chtěl se pochlubit, že mu vypadl další :-)







2 komentáře:

  1. Dobry vecer Veroniko, chtela jsem se Vas zeptat ohledne Vaseho fotaku. Ptala jsem se vcera na MMB na fotak, rozhoduji se mezi Nikon D5100 a Canon EOS 600D. Jedna pani mi tam napsala, ze Vy fotite tim Canonem a doporucila mi Vas blog. Ja Vas blog znam, fotite nadherne, jen jsem nevedla jakym fotakem :). Muzete mi doporucit, poradit, jake objektivy k tomuto fotaku je dobre dokoupit? Ja jsem zacatecnik nebo spis budu a vubec se v tom nevyznam :). Hana, e-mail> h.huckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat