Stránky PROJECT 52 ... ROK 2015

Why Not? p.h.o.t.o.

Moje fotka
"What uses having a great depth of field, if there is not an adequate depth of feeling?" W. Eugene Smith

úterý 9. října 2012

Hamleys

Dnešní fotky nebudou patřit mezi nejkvalitnější, protože jsme většinu dne trávili někde uvnitř, pod umělým osvětlením. Žárovka střídala žárovku a barva barvu, ale tenhle blog patří našim dětem, takže právě tenhle den nemohu vynechat.
Naše první cesta vedla do Abercrombie & Fitch. Moc mě mrzí, že se tentokrát děti už styděly... nebo to alespoň dělaly... a nechtěly se u vchodu vyfotit s jedním z jejich modelů, který je vždycky oblečený jen do džínů a fotí se s každým, kdo o to má zájem. Škoda, mohla být legrace :-) Vlastně odtamtud nemám ani žádnou jinou fotku, protože uvnitř už se fotit nesmí a i tak by to šlo velmi špatně, protože je tam téměř tma. 

V obchodu tma?... Přesně tak. Je tam světla jak na nějaké party, z reproduktorů hlasitě hraje hudba a na balkonu nahoře se vlní několik zaměstnanců... A tak mezitím, co si tatínek zkouší několikery džíny, pan B. a slečna M. rozjíždějí mezi regály své taneční kreace. Co mám říkat víc? Lidem kolem cukají koutky a my odtud děti téměř nemůžeme dostat pryč. :-))
Ale povedlo se nalákat je na jídlo, a tak jdeme až na druhý konec Oxford Street. Táhne nás tam jedinečné asijské bistro China Express. Jestli někdy pojedete do Londýna, zajděte tam. Mají tam úžasné nezdravé dobroty a jejich sezamové kuře, to je lahůdka, kterou jsme ani tentokrát nemohli vynechat.





Tak jsme najedení a co teď?
Teď nás čeká až do večera největší hračkářství na světě - Hamleys na Regent Street... Slíbili jsme to dětem. 

Takže hezky suterén, přízemí, první patro, druhé, třetí, čtvrté, páté. Všechno se musí osahat, omačkat, prozkoumat,... A když dorazíme nahoru, máme toho dost. Tady pomůže jen kafe a kalorická bomba z jejich cukrárny.























Žádné komentáře:

Okomentovat