Stránky PROJECT 52 ... ROK 2015

Why Not? p.h.o.t.o.

Moje fotka
"What uses having a great depth of field, if there is not an adequate depth of feeling?" W. Eugene Smith

středa 18. června 2014

Z naší kuchyně podruhé

Kuchyně je pořád mým královstvím a kraluji v ní denně... Někdy mě to baví víc, jindy méně, ale moji mlsouni mi stejně při každém jídle řeknou: "Mami, tohle bylo to nejlepší jídlo na světě. Jsi čím dál lepší a lepší." :-)... Jenom vyfotit to většinou nestihnu ;-)



Kuřecí paštika ve slanině


Lanýžový dort


Ořechový koláč


Pošírovaná hruška v portském víně na sněhové pusince a smetaně


Čokoládový koláč


Jahodový dort


Vietnamský pudink z kokosového mléka s banány a buráky





2 komentáře:

  1. Verčo, tak ty můžeš z fleku nastoupit do Apetitu jako food stylistka (a kuchařka), jsi borka!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko, děkuju moc. Hlavní je, že všem chutná... ale takováhle pochvala mi udělá radost dvojnásob ;-)

      Vymazat