Stránky PROJECT 52 ... ROK 2015

Why Not? p.h.o.t.o.

Moje fotka
"What uses having a great depth of field, if there is not an adequate depth of feeling?" W. Eugene Smith

pondělí 27. února 2012

Minnie

Šampaňské, dárečky a dort od maminky....aneb další z našich rodinných oslav...






čtvrtek 23. února 2012

Maska

Další kolo soutěže je na téma "MASKA"...Je čas karnevalů a masopustních oslav,... 
Ale to bych nebyla já, kdybych to zase neudělala jinak.... 


  







úterý 21. února 2012

Kočička

Dopadlo to přesně jak jsem čekala. Králíček byl hotov a už tu stála ta naše treperenda a povídá "Mami, uděláš teď pro mě kočičku?"....
Ještě ji vcelku neviděla, ale už si s ní několikrát hrála a bylo jí fuk, že je to mrzáček bez ručiček a nožiček...Ale dneska už je kočka komplet, tak jsem zvědavá, jak se bude líbit a hlavně....jakou zase vyfasuji další zakázku :-))








A taky musí mít samozřejmě pupík :-)


A už jsou kámoši





čtvrtek 16. února 2012

Králík

Jak mě děti viděly s háčkem v ruce, hned si začaly vymýšlet, co by chtěly udělat...No hlavně čepice, šály, rukavice, oblečky pro naši čivavu,... No prostě spoustu věcí, které by se stejně pak válely někde ve skříni, protože jakmile poleví mráz, čepici na ně nedostanu ani náhodou a šálu letos za celou zimu nevytáhly :-))
Takže slečně M. vyrábím ozdůbky na čelenky a pan B. si vymyslel další hračku. Tou první byla chrastící příšerka a leží teď v jeho plechové krabici, kde má své největší poklady...Takže vlastně úspěch :-))...
No a dneska jsem konečně dodělala králíčka, který tu chudák ležel 10 dní bez nožiček a já čekala a čekala na balíček s druhým klubkem šedé příze. 








Na ledu

O víkendu jsme konečně po 14 dnech mohli prohlásit, že máme doma zase zdravé děti a můžeme ven... 
V sobotu proběhla akce rybník a v neděli řeka...Sluníčko svítilo, mráz štípal do tváří a i když sněhu bylo poskrovnu, byl to přímo ukázkový zimní den... A není nad to, krásně vymrznout a pak si dát společně doma horký svařák (samozřejmě nealko) s plátky mandlí. 








 




 




pondělí 13. února 2012

BARVA: BÍLÁ

Tak tentokrát jsem si soutěžní téma spískala já, protože jsem ho vymýšlela...Měla jsem v hlavě krásně zasněženou krajinu, rampouchy, sněhuláky, omrzlé stromy a keře, sněhové vločky,...Takže kdy jindy dát téma BARVA: BÍLÁ, když ne teď?
Ovšem víc jsem se splést nemohla. Zatímco každým rokem alespoň trocha toho sněhu touhle dobou je, letos skoro nic. Alespoň tady u nás a na další spoustě míst...A sněhuláka si letos můžeme leda nakreslit křídou na zeď...
I když na druhou stranu, alespoň jsou možná ty soutěžní fotky rozmanitější, protože všichni žhavili mozkové závity a vymýšleli tu bílou po svém...


A tady je naše hra s kusem černé látky a tekutým pudrem naředěným vodou...Ano, opravdu jsem na něj nenaplácala obyčejnou barvu. Jsem přeci jeho maminka  :-))






A moje soutěžní fotka