Stránky PROJECT 52 ... ROK 2015

Why Not? p.h.o.t.o.

Moje fotka
"What uses having a great depth of field, if there is not an adequate depth of feeling?" W. Eugene Smith

pondělí 19. září 2011

Oříšky

V sobotu ráno jsme vyrazili celá rodina zase k taťkovi do práce. Pracovat sice nemusel, ale prostě bylo potřeba, aby tam byl :-) Byla zima, mlha a celkově to vypadalo, že deska tedy teplo nebude....Prckové si vzali odrážedla, já vyběhla do trafiky pro časopisy a jelo se. 
Na zahradě před kanceláří je několik malých lísek. Nejsou o moc větší než naše děti, ale oříšků mají letos nepočítaně. A tak je trháme, sbíráme ty spadlé na zem a rozbíjíme kamenem....Slečna M. hezky sobě do papuly a pan B. jednou sobě a dvakrát mně. A ještě vybírá ty nejkrásnější a největší a za každý oříšek si vyžádá jednu velkou pusu....Možná bych vám měla říct, že mi občas nosí kabelku nebo že si skládá oblečení na hromádku a třídí vzorně odpad....ale to by mi ho pak třeba nějaká malá slečna chtěla brzy odvést....a tak to raději neřeknu.....
Ale co vám řeknu, je to, proč má ten parádní šrám pod okem....Pan B. se porval ve školce...A my jsme na něj v podstatě zase hrdí, protože si za prvé nezačal a za druhé se k tomu postavil jako chlap a změnil to na pěstní souboj. Škrábání je opravdu jenom pro holky, i když Adámkovi ze školky to doma asi neřekli ;-)













A jak den plyne, zase se dělá krásně.....Odhazujeme mikiny a svetry a děti s tátou pořádají cyklozávody. Je to nefér boj, protože proti kolu nemají s odrážedly šanci...Jenže kdo by to řešil, když je nám fajn a o vítězství nejde.....Výhru v podobě sušenek si nakonec spravedlivě rozdělili všichni a den pokračuje.....ale o tom zase příště :-)












2 komentáře: